Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Khamis, 29 Jun 2017

Syawal Pertama :: Jom Jalan Raya πŸ˜πŸ’–πŸŒ’

Assalamualaikum kekawan..
Semoga kita semua berada dalam rahmat Ilahi dan di kurniakan kesihatan yg baik..
Selamat hari raya aidilfitri maaf zahir batin..
Dah masuk 5 syawal ye kekawan.. saya dah mula kerja hari ini.. sebab ambil cuti awal pada hari khamis lepas. Petang khami lepas ambil anak2 sekolah halfday sebab ambil report card sekolah . Pukul 3.00pm kami gerak balik kg en suami.. jalan clear sungguh.. kul 4.30pm dah smpi.. sebelum tu singgah bazar ramadhan di Gemencheh sbb balik tak bagi tahu FIL.. tentu juadah berbuka tiada utk bhgn kami πŸ˜†πŸ˜Š so pandai belikan..

Balik solat raya tu acara bermaaf-maafan dan bergambar keluarga dah semestinya. Tahun ni baju raya sedondon kami warna biru.. pilihan nabil yg suka sgt warna biru 😊😍😘

Pastu gambar satu keluarga besar FIL ni.. tahun ni kak long beraya di Sempurno Sabah dan Alin beraya di Kuching  Sarawak rumah mertua memasing. Saya sejak arwah abah dan mak tiada.. raya setiap tahun disini lah .. menumpang kasih keluarga mertua..😊😘😍

Lepas tu gerak balik kg chohong.. tempat pertama dituju ialah pusara MIL pula dan juga pusara saudara mara yg telah pergi meninggalkan kita. Alfatihah.

Pastu terus gi rumah Pak Itam.. ramai dah ada disana.. keluarga pak uda.. pak cik.. mak andak dan mak ngah.. apa lagi bergambarlah beramai-ramai disana..😊😍

Pergi pula beraya ke rumah Mak Ucu Bibah.. motif bergambar di tangga ni sbb tangga org Melaka kan cantik.. tapi bila semua dah duduk ditangga tu.. dah tak nampak kecantikan tangga tu πŸ˜‚πŸ˜†πŸ˜™

Masih lagi bergambar dirumah mak ucu bibah tu.. masa tu mood bergambar masih ada.. masa sampai rumah mak andak dah tak bergambar. Memasing dah kepenatan dan kekenyangan πŸ˜†πŸ˜…πŸ˜‚πŸ˜šπŸ˜

Macam mana raya kekawan.. tentu meriahkan πŸ˜πŸ˜˜πŸ˜™

15 ulasan:

  1. selamat hari raya untuk akak dan family.betullah, saya pun kalau pergi rumah kampung mesti nak bergambar di tangga.

    BalasPadam
  2. Meriahnya... Selamat Hari Raya sis... Maaf Zahir Batin...

    BalasPadam
  3. Selamat hari raya CH, maaf zahir batin

    BalasPadam
  4. Selamat Hari Raya πŸ˜„ Cantik gabungan warna baju raya πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ‘

    BalasPadam
  5. Selamat Hari Raya CH..
    Manisnyaaa dia berbaju biru.

    BalasPadam
  6. Meriahnya Raya awak.. seronok dpt jumpa sedara mara kan

    BalasPadam
  7. meriahnya raya.
    Selamat hari raya buat Yati sekeluarga.

    BalasPadam
  8. walaikummussalam..
    selamat hari raya.. :) meriahnye keluarga..

    BalasPadam
  9. Eid Mubarak CH, den cuti lagi ni, senin baru kojo, boring gak duk umh ni, tak gi memano, toklaki den tak sihat plak, huhu..

    Takpolah,kito berehat sambil menjamu mato tengok drama kek tv.

    Den ank beranak pilih warna terqoise, toklaki den taknak, dia sorang je warna kuning cair.

    BalasPadam
  10. awalnya akak msk keje....

    cantik tema baju raya akak n family... cantik pilihan color nabil...
    meriah bila beraya ramai2 ni kan kak....

    BalasPadam
  11. Selamat Hari Raya Maaf zahir batin Ti....Inilah baju ala ala songket tu ek. Skaf pun biru jugak nampak hihi...

    Sakan nampaknya hang beraya yeh Ti, comfirm perut kenyang sampai esok tu. Sampai rumah sure lepak ek.

    Ngeri tengok atok, muka serious hihi...

    BalasPadam
  12. selamat hari raya kak yati..wah bestnya dapat berkumpul danbergambar ramai2, meriah je nampak. menumpang keluarga mertua pun ok kak meriah juga raya kita kan, samalah saya pun tapi tetap juga balik kampung sendiri beraya dengan adik beradik walaupun mak dan ayah dah takde

    BalasPadam
  13. Selamat Hari Raya akak =) Seronok tengok gambar berkumpul keluarga =)

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)