Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Rabu, 16 November 2016

GIVEAWAYS SEMPENA ANNIVERSARY πŸ’•πŸ’žπŸ’– ~___^

Salam petang yang ceria kekawan :)

Mari lah kita memeriahkan GA mak hainom ni..πŸ˜†πŸ˜Š
Ulangtahun Perkahwinan Yang Ke 21 Tahun .. katanya..😊😍
Alhamdulillah telah hampir ke setengah abad... tentu berbagai cabaran yg dihadapi sepanjang melayari kehidupan bersamakan Nom.. itulah lumrah kehidupan sebagai pasangan suami isteri disamping anugerah anak yang diberikan..

Selain tu mak Hainom ni suruh juga review Blog http://hainomokje.blogspot.my/ 

Sepanjang CH menerjah blog hang tu Nom :-

1. CH mula-mula kenal dengan hainom bila baca dan tertarik dengan komen-komen yang Hainom tinggalkan di blog kawan CH tu.. jadi teringin pula nak nak jadi follower nya..
2. Gaya penulisan yang santai mengenai dirinya dan keluarganya , kekadang membuat CH ketawa sendiri, kekadang kuat menyakat juga ni bila komen kat blog kita.
3. Hainom punya view blog pun cantik dan ringkas , lagi satu tak lah lama menunggu untuk view.. idakkk lah kata orang peghak tu.. lamo bebenor berpusing untuk view.. dengan kata lain , tak berat lah blog tu.. tapi tuan punya blog tu berat hahhahaha.. tu yg sibuk nak diet... matilanakkkkk boleh tercalon ke menang ni :D
4. Peramah tuan blog ni sehingga keluar alam maya sehingga tertubuhnya Group Aweks Blogger di WhatsApp.. boleh ke review yg ini nom hahhaha..


Doaku sempena ulang tahun perkahwinan mu sahabat 😍
"Ya Allah, Tuhan yang menyatukan dua hati ini, Engkau letakkanlah kedalam hati mereka berdua, ikatan perasaan kasih sayang yang berpanjangan seperti mana ikatan kasih sayang Nabi Muhammad S.A.W dengan Syaidina Khadijah r.a. Semoga ikatannya akan berkekalan hingga ke jannah. Aamiin Ya Rabb "


19 ulasan:

  1. CH dah up entri! Ni mesti kes nak minta menang nih! Ni pemenang Kak Ton yang tolong Mak dan PakJilapnya pilih tau memandangkan Kak Ton dah tarik diri awal-awal sebab ada hubungan kejiranan. Jiran ni lain macam sikit, kalah nanti dia pasang pagar tinggi keliling rumah! Hahaha!

    Good luck, CH. Manalah tau entri ni boleh menambat hati PakJilap nak donate RM50. Nanti kalau menang belanja Aweks Blogger aiskrim Walls sorang satu ek ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kena joint MD..
      Nanti mak hainom tu sentap mcm mana..
      Tak pasal2 kena remove dlm group Aweks Blogger hahaha..
      Dah lah mak hainom admin..
      Kuasa besor hahaha πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜‚

      Terima kasih doakan CH menang..
      Nanti kita open table kat Warong Bistro ye hahaha πŸ˜„πŸ˜„

      Padam
    2. Mana dia boleh suka-suka remove. Jirannya yang suggest suruh dia buat grup dan letak nama sebab dia surirumahtangga berjaya (tidur jerk) Hahaha!

      Eh, termengumpat pulak ^_^

      Padam
    3. Mmg nak kena remove mak sorang ni Ti, dahlah tak sudi join... Nyampah!

      Padam
  2. Tahniah dah up entry...moga menambat hati kak Hainom ni...gud luck tau

    BalasPadam
  3. Good Luck kak yati.... mudah2an ada rezeki menang :)

    BalasPadam
  4. Mak datang sambil tersipu sipu ni tauπŸ˜‹....
    Kemain kan....sempat mengutuk nampak! Tolak markahhhhh!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Ti sudi join.....
      Amin, amin atas doamu sahabat!

      Padam
    2. Jgn lah tolak markah..
      Nanti kita kalah nipis jer mcm mana .
      Dah lah kak ton minta belanja aiskrim tu πŸ˜„πŸ˜…πŸ˜†

      Padam
  5. Knor doakan kemenangan bt yati.ikut budi bicara tuan bdn lah ye....
    Knor nak join juga tapi bts waktu ni mencemburui knor..knor doakan kwn kita bahgia selalu.kipidap

    BalasPadam
  6. Semoga berjaya CH..all the best ucapan dari MK

    BalasPadam
  7. tahniah sis da memang :P singgah dar Ga ya sama..

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)