Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Rabu, 25 Mei 2016

Ucapan... SANAH HELWAH... ~___^

Assalamualaikum kekawan..
Semoga kita semua berada dalam rahmat Allah dan dikurniakan kesihatan yg baik jua hendaknya..

Pada hari isnin tu en suami call.. beli lah kek untuk nabil.. sebenarnya saya hendak buat sekali pada hari sabtu.. kakak nabilah ada.. tapi bila en suami kata nanti sabtu kita makan2 ajer..
Jadi saya belikan kek.. buat sekali bertiga.. en suami 8/5 , Nabil 23/5 dan saya 25/5.. saya yg masa tu belum lahir hahahha.. masih lagi dalam perut.. @__@
Najeeha kata, dia dengan kakak jer lain bulan.. kalau sama bulan kan best.. hahhaha kes tak puas hati..

Ok marilah kita potong, tiup sama-sama ;)


Suka tengok picture ni..
Abah suap Nabil..
Nabil suap Mama..
Mama suap Abah ..
~___^ 

Kan Nabil nak hadiah jam tangan..
Jadi saya beli jam tangan yg dwi kegunaan nya..
Satu ada jarum penunjuk..
beserta digital..
dan ada juga tarikh..
jadi dia boleh belajar keduanya..
Saya tahu dia suka warna biru..
tersenyum malu mengucapkan terima kasih..

Begitu ucapan yg diterima dari sahabat dan keluarga serta grup WA.. untuk saya pada pagi ni..
Terima kasih semua atas ucapan dan doa..

Sesungguhnya semakin bertambah umur .. semakin dekat saya dengan kematian.. ada getar didalam hati.. hadis rasul menjadi pendoman.. bila usia telah meningkat 40 tahun keatas.. "TUMPUKAN KEPADA HIDUP AKHIRAT"
Semoga Allah terus memberi hidayah kepada saya untuk meningkatkan amalan ibadah kepada Nya..

22 ulasan:

  1. wahhh... Hari ni lah birthday akak kan... Happy birhday kak yati..moga hidup sentiasa diberkati Allah..sihat, pjg umur & di perluaskan rezeki sllu.. suka tgk pic suap kek tu.. so sweet... abg Nabil suka dpt jam ya... hehe

    BalasPadam
  2. Sanah Helwah Yati. Hari ini barulah betul hari Yati lahir ye.
    Seronok Nabil sebab dpt disambut sama abah dan mama sekali.

    BalasPadam
  3. alhamdulillah.....triple celebration gitu kak...seronok mcm nieh..sambut sekali...potong kek sama2 terus....

    selamat hari ulangtahun kelahiran buat akak, nabil dan husben...moga sentiasa dlm rahmat Allah taala dan diberi kesihatan yg baik utk semuanyer.....

    BalasPadam
  4. Celebrate berjemaah gittew. Best kalau birthday dekat2 kan kak. Happy birthday untuk semua.

    BalasPadam
  5. happy bday puan, nabil dan encik suami. semoga sihat selalu

    BalasPadam
  6. Yeah! Yeah! Baby girl dah lahir hari ni!

    Happy birthday ya, CH! Same goes with your beloved hubby dan anak bujang si Nabil tu.

    Untunglah macam ni senang berkumpul sekali sambut harijadi setiap tahun. Kalau ikut bulan aje, tak ikut tahun, nampak gaya CH lebih tualah dari saya. Saya bulan Jun. Hahaha!

    And macam biasa, semoga dimurahkan rezeki, diberi kesihatan yang baik, diberi peluang untuk beramal lebih banyak lagi dan berbahagia hendaknya sekeluarga till jannah ya ^_^

    P.S. Kurusnya CH... takkan tak cukup makan kot! Kata tukang masak terlajak rajin ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. P/s terlajak rajin masak jer MD..
      Makan jadi tak lalu huhuhu..

      Padam
  7. hari yg ditunggu2 tiba jua...hepi besday kak yati
    seronok ada 3 besday dlm 1 bln...
    mcm nur.. mak n 2 adik dlm 1 bln jugak
    seronoknya nabil dpt hadiah

    Moga dipermudahkan segalanya, amin...

    BalasPadam
  8. Hepi bezday yatie..untung nya tarikh lahir dalam bulan yg sama.Ahli keluarga akak ni ada 7 org semua berlainan bulan kecuali Iqa dgn ayah nya .
    Apapun akak doakan semoga yatie sentiasa sehat dan diberi keberkatan dan kebahagiaan bersama keluarga.

    BalasPadam
  9. hari yg ditunggu2 tiba jua...hepi besday kak yati
    seronok ada 3 besday dlm 1 bln...
    mcm nur.. mak n 2 adik dlm 1 bln jugak
    seronoknya nabil dpt hadiah

    Moga dipermudahkan segalanya, amin...

    BalasPadam
  10. Hepi bezday yatie..untung nya tarikh lahir dalam bulan yg sama.Ahli keluarga akak ni ada 7 org semua berlainan bulan kecuali Iqa dgn ayah nya .
    Apapun akak doakan semoga yatie sentiasa sehat dan diberi keberkatan dan kebahagiaan bersama keluarga.

    BalasPadam
  11. HAPPY BIRTHDAY NABIL/YATI/HUBBY...WAH ANAK MEI NI...TAHNIAH SEMOGA SLMT DUNIA AKHIRAT SEDAPNYA KEK TU..

    BalasPadam
  12. suweetny kak boleh sambut sama2... paling suke gmabar yg ber3 suap2an kek tuh...

    eppy bday bt akak harini... moga terus sihat hendaknya
    diberikan usia yg panjang dan hepi selalu ye kak

    BalasPadam
  13. Subhan Allah..alhamdulillah selamat ulangtahu kelahiran untuk akak..suami dan Nabil...moga akak sekeluarga sentiasa dirahmati Allah..amin...Nabil sekarang jam berapa...hehehehehehhe...

    BalasPadam
  14. Hepy Bezday Yati, Nabil dan En Suaminya..... moga panjang umur dgn keberkatan, murah rezeki dan diberikan sihat tubuh badan dlm limpahan kasih sayang Allah....
    Senangkan Tie tiga sekaligus potong kek, jimat belanja haha....
    Seronoklah Nabil tu dapat jam yg diidamkan....
    Alah kita tau mamanya lagilah double seronok sebab dapat hadiah baek punya malam tadi kan Tie hihi....

    BalasPadam
  15. Epy Besday yati, suami dan anaknya Nabil.. Moga dipjgkan umur dan dimurahkan rezeki.. Aaamiin..

    Ye laa besday kita sama..hehehe..

    BalasPadam
  16. Sanah helwah yati,nabil n suami....comel kesemuanya...

    BalasPadam
  17. selamat hari ulangtahun kelahiran yatie suami dan Nabil

    BalasPadam
  18. salam yati,
    selamat hari ulangtahun kelahiran yatie suami dan Nabil,
    seronok tengok kebahagian antara keluarga tu ..
    mogo terus berkekalan

    BalasPadam
  19. Sanah helwaah ya habibti
    - tabarak Allahu fiiki

    BalasPadam
  20. happy belated bithday utk semua...

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)