Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Selasa, 23 Februari 2016

Nur Khayrah Amanda Turn 3...

Assalamualaikum kekawan..
Semoga kita semua berada dalam rahmat Alalh dan dikurniakan kesihatan yg baik jua hendaknya..

Inilah besday gel yg keletah sangat.. suka sangat tengok perangainya.. elok jer .. thema masa tu princess.. nampak meriah sangat saya tengok..

Bermacam-macam makanan yg menarik perhatian kanak-kanak.. lebih2 lagi kanak2 perempuan kan..

Kak Nabilah tak banyak mengambil gambar.. kebanyakan ambil dari WA mari sembang keluarga.. ^__^
Tengok saya dan mak ngah sedondon tudung dan baju tu .. apa taknya beli ditempat yg sama kan ~__^

Sporting sungguh anak-anak ni mengikut thema princess tu dan pelbagai watak kartun perempuan kan..
Tempat yg paling ramai kanak2 beratur ialah di tempat aiskrim tu.. Nabil dah berapa kali mengulang kesitu :P

Gambar makan tak sempat nak ambil sebab tuan blog kedaun ni sibuk makan hahaha..

18 ulasan:

  1. yang penting dapat makan kan...hehehhee

    BalasPadam
  2. gegurl mesti suka la kalo tema princess ni kn

    BalasPadam
  3. Budak-budak kalau ada birthday parti memang riang-ria mereka terlebih Yati. Apa lagi kena aiskrim dan makanan yg berwarna-warni lagilah buat mereka semua teruja..

    BalasPadam
  4. Meriahnya bezday party,berwarna warni semua.
    Bezday anak sedara ke cucu sedara ni yatie?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Biras punya anak buah kak saniah..
      Buat party di rumah dia tu..

      Padam
  5. hahaahahah paham kak...kalo lieya jadi akak pun isi perut misi utama dulu...amik gambar belakang kire ...kalo ingat snap, kalo tak ingat kire halal laaa heheeheh

    tema princess ni mmg tak lapuk dek zaman kak..sentiasa mendapat perhatian...lagi pun comel kalo berdress princess gituuu hehehe baru nampak kegirlgirlannyer....

    BalasPadam
  6. Sanah helwah Nur Khayrah Amanda..moga jd anak solehah, solehah pada ibubapa solehah pada agamaNya. Insyaallah.

    BalasPadam
  7. Kalau PC pun teruja ni kak..dahlah colourful...comel2 semuanya..

    BalasPadam
  8. kalerful sgt tema...ai loike! happy belated birthday khayra :)

    BalasPadam
  9. meriahnya majlis birthday girl tema princess lagi ..comelnya.

    BalasPadam
  10. seronok... meriah majlisnya.... baju bdk2 perempuan yg tema princess kan lawo2... huhuhui

    BalasPadam
  11. tgk gambar2 pun dah nampak kemeriahannya Yati..

    BalasPadam
  12. kalau perempuan mmg xlari dgn tema princess..

    BalasPadam
  13. Kalau kanak-kanak perempuan ni memang bestlah. Macam-macam gaya. Dah nama birthday party, haruslah budak-budak semua cerita. Mak-mak budak pun ceria juga sebab anak-anak tak tahu kat mana. Bolehlah makan dengan aman!

    BalasPadam
  14. meriahnyeeee makanan memacam ada...biskut gambo katun tu kalau dapat kat saya memang tak la saya nak makan...sayang cantik sangat...hahaha

    BalasPadam
  15. Happy Besday Khayrah....moga membesar menjadi anak solehah....

    Puding Roti awak tu ke sinilah portnya ye hihi.Nampak meriah CH....kalerful.
    Tp bila ambik gambar jadi tenggelam pulak orangnya..

    BalasPadam
  16. Happy Besday Khayrah....moga membesar menjadi anak solehah....

    Puding Roti awak tu ke sinilah portnya ye hihi.Nampak meriah CH....kalerful.
    Tp bila ambik gambar jadi tenggelam pulak orangnya..

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)